Tuesday , July 23 2019
Home / Uncategorized / Het evolueren van het communicatie in de directiekamer. Dingen die dezelfde grote impact hebben met de bedrijfsprestaties | Virtual boardroom

Het evolueren van het communicatie in de directiekamer. Dingen die dezelfde grote impact hebben met de bedrijfsprestaties | Virtual boardroom

Een bedrijfscultuur staat de laatste jaren centraal. Schandalen, variërend van valsspelen tot overheidsnormen, tot mishandeling van klanten om onrealistische prestatiedoelen erbij bereiken, zelfs doordringende seksuele intimidatie, vult de krantenkoppen. In de nasleep van dergelijke crises blijven aandeelhouders, regelgevers, werknemers, klanten en anderen vaak verzoeken “waar was het bestuur? ” Bestuurders zien het risico’s dat een slechte cultuur karaf brengen, plus herkennen hoedanig een sterke, gezonde cultuur een handelsbedrijf meer moet maken waardevol en veerkrachtig. Maar een cultuur met een bedrijf kan moeilijk te inschatten zijn, zelfs voor degenen die er elke etmaal werken. Het is erg zelfs nog moeilijker voor bestuurders, die slechts dezelfde handvol keer per tijdsperiode bij het handelsbedrijf aanwezig is voor bestuursvergaderingen. Tijdens die bijeenkomsten hebben directeuren heel vaak contact bij dezelfde kleine groep leidinggevenden op messcherp niveau, waarom hun visie op u bredere handelsbedrijf wordt begrensd. Dus hoedanig gaan regisseurs om met het begrijpen ook wel en waarderen van cultuur? Wat nog belangrijker ben, krijgen board-room.nl zij het juist? Het is soms niet verrassend dat vrijwel tweederde (64%) van een directeuren zegt te vertrouwen op hen buikgevoel betreffende hun interacties met de management door de cultuur te evalueren, hoewel veel minder regisseurs (32%) zeggen dat de een met de meest bruikbare benaderingen is. Hoeveel vinden directeuren eigenlijk nuttig? Horen met werknemers. Bovenaan de lijst met een handigste statistieken voor de evalueren met cultuur staan de enquête-resultaten van werknemersbetrokkenheid, de debriefs van de exitgesprek en 360-graden feedbackresultaten voor leidinggevenden. Na beslist bedrijfscrisis, karaf het gemakkelijk zijn om te zien hoe bepaalde factoren gerelateerd aan cultuur hebben bijgedragen aan de ellende. Het zwaarste is om problemen vroegtijdig op erbij sporen en te verhelpen voor ze beslist crisis worden. Onze visie is datgene bestuurders:

board management software

  • Dring aan op kwalitatieve plus kwantitatieve statistieken waarmee jullie de cultuur van uw handelsbedrijf onder een knie kunt krijgen. Een exacte statistieken die nuttig zullen is, zullen tot op zekere hoogte, afhankelijk van de bedrijf, variëren. En het zijn misschien geen statistieken die de management al rapporteert aan het bestuur. Neem beslist bredere kijk op hoeveel enig inzicht kan opleveren en u moet er zorg voor dragen dat u management dezelfde effectief dashboard gebruikt door informatie erbij communiceren.
  • Ontmoet meerdere medewerkers vervolgens alleen senior executives. Senior executives kunnen de raad van bestuur een mening geven betreffende de toon aan het top, toch het is ook cruciaal vanwege te zien hoe meerdere werknemers het bedrijf en hun eigen rollen bekijken. Ze beheersen waardevolle perspectieven bieden bij het executive team en op tevens de ‘mood in the middle’ wanneer de ‘buzz at bottom’.
  • Verbind de stippen tussen een statistieken dat u krijgt en hoeveel u hoort, om erbij zien alsof de verhalen consistent is. Soms liggen de werkelijke problemen onder wat leidinggevenden en werknemers zeggen en wat de gegevens toestaan zien. Zoek naar plus verken eventuele inconsistenties medio de twee.
  • U moet er zorg voor dragen dat cultuur een vast onderwerp ben op een agenda van de raad. Door het onderwerp een terugkerend gesprek erbij maken, zorgt het ervoor dat het voor de mensen top alsof mind blijft. En de benadrukt het waarde deze het bestuur aan de bedrijfscultuur hecht.
  • Maak van cultuur een discussie op het volledige bord. Veel bedrijven wijzen delen van cultuurtoezicht toe betreffende verschillende commissies. De auditcommissie hoort mogelijk iets aangaande ethiek plus compliance, terwijl de compensatiecommissie zich richt op doelstellingen en feest van het compensatieplan. Ook bij het splitsing dienen het bredere onderwerp van de cultuur terugkomen op de agenda van het volledige raad.

De verkeerde bedrijfscultuur karaf reële risico’s voor beslist bedrijf opleveren, of het nu gaan om risicobeheer, werknemersbetrokkenheid alsof bedrijfsprestaties. Wat is volgens bestuurders de oorzaak van moeilijkheden in de cultuur? Over het algemeen filosoferen regisseurs dat de voornaamst kritische componenten voor beslist gezonde cultuur de toon aan het bovenkant en de ‘gemoedstoestand in het midden’ bestaan. Een aanzienlijke meerderheid (87%) is u ermee eens dat beslist ongepaste toon van de executive team bijdraagt betreffende problemen met bedrijfscultuur. Echter het is niet alleen een C-suite deze een rol speelt; 79% zegt datgene de toon van de middenmanagement een bijdrage levert. Zesenzestig procent (66%) is het erover eens datgene gebrek betreffende communicatie plus transparantie betreffende het management ook dezelfde rol speelt in cultuurproblemen. Verder zegt bijna driekwart van de bestuurders (74%) dat dezelfde te uitgestrekte focus bij kortetermijnresultaten bijdraagt aan moeilijkheden met een bedrijfscultuur. En als we kijken zoals de eventuele verzakkingen bronnen van kortetermijndruk, later zegt vrijwel 60% met de directeuren dat institutionele beleggers erbij veel aandacht besteden betreffende de evenement van de aandelen op de korte termijn. Dit focus bij kortetermijnprestaties en het belanden van prestatiedoelen in compensatieplannen kan tevens bij diensten tot slecht gedrag leiden. Tweederde (67%) van de directeuren zegt dat ineffectieve compensatieplannen leiden tot problemen met een cultuur.

About freddy

Check Also

Startling Facts About Best Custom Essay Writing Service Unveiled

Plenty of people are prepared to get their work out there’ usually for quite a ...